IDS-Medical

Cégünk, az IDS-Medical Kft. bemutatkozó oldala

Kik vagyunk?

IDS-Medical Hungary

Az IDS International egy magántulajdonú, független ”Healthcare Intelligence” világcég, melyet 1988-ban alapítottak Hollandiában. Magyarországon 15 év gyógyszerpiaci tapasztalattal állunk készen arra, hogy Ügyfeleinknek proaktívitáson és közös gondolkodáson alapuló egyedi-és komplex megoldásokat kínáljunk.

Mit csinálunk?

Szolgáltatásaink

Az IDS-Medical olyan egymásra építhető szolgáltatás panelekkel áll Ügyfelei rendelkezésére, melyekkel a lehető legoptimálisabb költségekkel, mégis magas hatékonysággal képes üzenetet közvetíteni, beteg és szakember számára egyaránt.

Több, mint…

0
Saját plakát/brosúra tartó

Több, mint…

0
Egészségügyi intézményben vagyunk jelen

Több, mint…

0
Elégedett partner

Néhány sor partnereink tollából

Ezt gondolják rólunk

 • A cég számomra nem jelenet mást, mint: professzionális szakmai hozzáértés! Kollegák maximalizmusa csak fokozni  tudja az együttműködés sikerességét!

  Halmavánszki Andrea
  Halmavánszki Andrea Sanofi / Trade marketing vezető
 • Fontosnak tartjuk, hogy a betegek hiteles információkból tájékozódjanak. Az IDS honlapján megtalálható, szakorvosok által írt és lektorált betegtájékoztatóink egyszerűen megrendelhetőek és gyorsan eljutnak a regisztrált orvosokhoz. Az IDS-Medical által üzemeltetett betegtájékoztató honlap nagy segítség a betegkommunikációban.

  Dr. Erdei Ottilia
  Dr. Erdei Ottilia Strathmann GmbH&Co Képviseletvezető
 • Az IDS szolgáltatásaival és munkatársaival elégedettek vagyunk. A kapcsolattartás gyors és pontos, az ajánlatokat mindig időben megkapjuk. Sorszámkártya és plakát, valamint tájékoztató anyagok rendelőben való kihelyezésével bíztunk meg Benneteket immáron másodszor. A szolgáltatással kapcsolatos ügyintézés rugalmas és zökkenőmentes volt mind a két alkalommal.

  Csallos Viktoria & Fekete Béla
  Csallos Viktoria & Fekete Béla HARTMANN-RICO Hungária Kft.
 • A Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért legeslegelső kampányát az IDS Medical céggel együtt készítette 2014-ben és azóta minden évben van egy közös munkánk a legnagyobb megelégedésünkre. Ügyfélcentrikus, korrekt, rugalmas, kreatív és innovatív az IDS Medical, kell ennél több?

  Kocsisné Gál Csilla
  Kocsisné Gál Csilla a Szurikáta Alapítvány vezetője
Segíthetünk?

Ezen a panelen keresztül gyorsan megírhatja üzenetét!

Not readable? Change text. captcha txt