Sorszámkártya rendszer

Sorszámkártyák kihelyezése háziorvosi rendelőkben

SORSZÁMKÁRTYA RENDSZER

Sorszámkártya rendszerünket, cégünk legnépszerűbb szolgáltatásának kiépítését maguk a háziorvosok kérésére indítottuk. A várótermekbe megérkező új betegek a sorszámozott kártyát az orvos saját nevével ellátott A3 méretű posztertartóból veszik el, majd az asszisztensek a sorszámok szerint hívják be őket. Ezeket a dupla oldalas, plasztik kártyákat több, mint 30 percen keresztül tartják a kezükben. Orvosonként napi 40 beteggel kell számolni, és minimum – mivel az orvosok váltják egymást – 1200 háziorvosi és 400 gyermekorvosi praxissal.
Sorszámkártya szolgálatásunkat exkluzívan egy Megrendelőnk veheti igénybe minimum kéthavi mennyiségben. Amennyiben Megrendelőnk több márkával szeretne megjelenni, úgy a költségek megoszlanak a márkák közt. Poszterek és kártyák cseréjére kéthavonta van lehetőség.

  • Ezt az orvosok saját maguk rendelték tőlünk, a várakozás megkönnyítésére.
  • A sorszámkártyák minden beteg kezében megfordulnak. A várakozási idő minimum 30 perc. Orvosonként napi 40 beteggel kell számolni, és minimum – mivel az orvosok váltják egymást – 1200 háziorvosi és 400 gyermekorvosi praxissal.
  • Az árak magában foglalja a gyártás (nyomtatás) költségét.
  • Amennyiben a Megrendelő több márkával jelenne meg, úgy a költségek megoszlanak a márkák között

Szeretne eredményesebb lenni?

Hozza ki legtöbbet kampányaiból és kombinálja szolgáltatásainkat!

Segíthetünk?

Ezen a panelen keresztül gyorsan megírhatja üzenetét!

Not readable? Change text. captcha txt