Termékminta csomag / levél átadása

Egészségügyi dolgozóknak

Termékminta csomag / levél átadása egészségügyi dolgozók számára

Termékminta csomag és levél személyes átadása orvosoknak, igény esetén egészségügyi szakdolgozóknak. Ezt a szolgáltatást egy hónapban csak egy ügyfél veheti igénybe, mert ezzel tudjuk elérni azt, hogy az orvos megkülönböztetett figyelemmel fogadja a küldeményt. A levél, termékminta, csomag átadását minden esetben átvételi elismervénnyel dokumentáljuk.

Hogyan csináljuk?

  • Partnerünkkel együttműködve kidolgozunk egy forgatókönyvet, amelyet a telefonos beszélgetések során, valamint az egészségügyi dolgozók számára kiküldött e-mail tartalmaként is használunk.
  • Amikor a forgatókönyv rendelkezésre áll az alapvető információkkal, megkezdődik az egészségügyi dolgozók telefonos hívása.
  • A telefonhívásokat követően e-mailben küldjük el a teljes prezentációs anyagot a kiszűrt egészségügyi dolgozóknak. Az e-mailben videók és interaktív anyagok csatolására is van lehetőség. Szükség esetén – Magyarországon egyedülálló – szakmai és edukációs anyagainkkal tudunk partnereink segítségére lenni bármely témakörben.
  • Az e-mailben szereplő anyagok bővített, kiegészített változatát személyes küldeményként adjuk át a kiszűrt célcsoportnak.
  • Az érvényben lévő adatvédelmi szabályoknak megfelelően visszajelzést adunk partnereinknek a kiszűrt célcsoportról.
  • A kampány végén az orvosok 10%-át visszahívjuk, tesztelve elégedettségüket.

Szeretne eredményesebb lenni?

Hozza ki legtöbbet kampányaiból és kombinálja szolgáltatásainkat!

Segíthetünk?

Ezen a panelen keresztül gyorsan megírhatja üzenetét!

Not readable? Change text. captcha txt